Menu Zavřeno

Dotyčný čas zahájení eliminační komory WWE

Conflicting Information on the WWE Elimination Chamber Start Time

Připravte se na speciální událost WWE v roce 2024: Elimination Chamber Premium Live Event. Letos se akce uskuteční dříve, než je pro fanoušky ve Spojených státech obvyklé. WWE nedávno oznámila, že Elimination Chamber se bude konat v sobotu 24. února 2024 na Optus Stadium v ​​Perthu v západní Austrálii. Kliknutím sem zobrazíte oficiální oznámení s komentáři od mistryně světa WWE Women’s Rhea Ripley a dalších.

Událost v hlavním vysílacím čase v Austrálii

Podle informací Perception WWE potvrdila, že Elimination Chamber bude pro diváky v Austrálii vysílán v hlavním vysílacím čase. To znamená, že událost by se měla ve Spojených státech vysílat kolem 6:00 EST. To by však odpovídalo hlavnímu vysílacímu času pro východní část Austrálie, kde se nachází Melbourne a Sydney. Protože se Perth nachází v západní Austrálii, hlavní vysílací čas, 20:00 AWST, by odpovídal 8:00 EST a 5:00 PST ve Spojených státech a 13:00 GMT v Anglii.

Přesné vysílací časy přijdou

WWE oficiálně oznámí vysílací časy a další podrobnosti o Eliminační komoře v následujících měsících. Během akce Super ShowDown 2018 v Melbourne v Austrálii se vysílání v USA konalo v 5:00 EST, což bylo v 19:00 AEST.

V tuto chvíli se pro Eliminační komoru neplánuje žádná předshow. Pokud se však konala předsoutěž, mohlo by to ovlivnit čas začátku akce o hodinu nebo dvě. Zůstaňte naladěni na WrestlingHeadlines.com pro více informací.

Sledujte Marcovy nejnovější zprávy a aktualizace na Twitteru @this_is_marc. Neváhejte a zasílejte nám své novinky, rady nebo opravy kliknutím zde.

Zdroj: wrestlingheadlines.com